Volné pracovní místo  Návrhář HW elektrických měničů

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Návrh HW zahrnuje vytipování vhodných součástek, předběžné experimenty se zvoleným zapojením, nakreslení obvodového schéma, návrh desky plošných spojů, oživení a přezkoušení hotového zařízení.
Vycházíme maximálně vstříc tomu, že pracovník dokáže přijít s vlastní myšlenkou a je schopen ji rozvíjet až do stádia vlastní realizace na finálním produktu.
Příležitost i pro čerstvé absolventy elektrotechnických fakult se zájmem o obor a chutí se učit novým věcem. Jakékoliv předchozí praktické zkušenosti jsou výhodou.

Požadujeme

VŠ elektrotechnického zaměření. Znalost AJ (nejméně v úrovni mírně pokročilé). Ochotu učit se novým věcem a chuť podílet se na moderních metodách a přístupech a tyto samostatně vyhledávat a podílet se na jejich zavádění do firemní praxe. Otevřený, kreativní a odpovědný přístup k prováděným činnostem. Ochotu a potěšení z týmové spolupráce. Znalost návrhového prostředí vítána, není podmínkou.

Nabízíme

Možnost osobního rozvoje a seberealizace. Příležitost uplatnění v širokém spektru činností. Přátelský pracovní kolektiv. Individuální přístup ke každému pracovníkovi. Program benefit vč. jazykového vzdělávání.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je POLL, s.r.o. - organizace zaměřená na vývoj, konstrukci, výrobu a dodávky elektronických zařízení pro řízení výkonových měničů, elektrických pohonů a dalších zařízení z oboru výkonové elektroniky. Pracovní působení ve firmě se vyznačuje mimo jiného i tím, že dává příležitost ke komplexní tvůrčí činnosti.
Více o společnosti na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Praha 5

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět