Volné pracovní místo  Nezávislý online FINANČNÍ PORADCE

Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 70 000–140 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

O firmě

VIZE

Měnit pohled na práci u nás v poslání. Dávat naší práci smysl, měnit vnímání klientů na obor bankovnictví, pojišťovnictví, díky nadstandardním službám, asistenci, programu pomoci a podpory.

Spokojený a vzdělaný poradce + spokojený klient, který ví, za co a proč si platí peníze = práce, která má smyl.

MISE

Naší misí je snaha o kultivaci pojistného a poradenského trhu nejen přímou cestou v terénu, ale i podílením se na vzniku nových pojistných produktů a konzultací zákonů v poslanecké sněmovně.

HODNOTY

Lidé jako základ prosperující společnosti. Být klientům dlouhodobým partnerem s přidanou hodnotou. Trvale podporujeme vznik chráněných pracovních míst pro osoby se zdravotním postižením (OZP) a v administrativní činnosti, call centrech, lektorských činnostech… Zaměstnáváme přes 80% OZP.

ZÁKLADNÍ INFORMACE

Společnost ČIFO – Český institut finanční odpovědnosti a.s. vznikala nejprve jako samostatný projekt, který přerostl ve vznik akciové společnosti založené 29.4.2014 a okamžitě na sebe upoutala pozornost. Od té doby byl projekt mnohokrát kopírován, nikdy však úspěšně napodoben. Podařilo se nám navázat spolupráci s celou řadou osobností z oboru pojišťovnictví, bankovnictví a začít otevírat poradcům a klientům oči. Našim krédem není zmanipulovaný klient, ale poučený, který ví, proč si platí určité produkty. Cyklus školení „nalijeme vám pravdu“ působí na mnoho zkušených poradcům až nepříjemně, protože se po dlouhé době působení v oboru dozvídají pravdu o produktech, které v dobré víře a s dobrým marketingem uzavírali. Byť jsou nejčastější emoce rozhořčení, skepse…, dává jim práce poté daleko větší smysl a při seznámení se s jedinečnou asistenční službou PROGRAM POMOCI A PODPORY se práce stává doslova posláním. Posláním pomáhat lidem i dlouho poté, co měli smlouvu uzavřenou, pomáhat také klientům, kteří mají smlouvu uzavřenou u konkurenčních společností, upozorňovat na rizika, před kterými se dá často jednoduše zajistit a pomáhat s výplatou pojistného plnění. Díky své činnosti si naší poradci budují u klientů respekt ke své práci. Respekt, který obor pojišťovnictví za posledního čtvrt století ztratil a až v posledních letech získává pověst finančního poradce svou váhu.

Popis pracovní nabídky

Protože jsme kontaktováni klienty napříč ČR, můžete obsluhovat klienty, kteří přes internet poptávají některý z produktů pojištění, nejčastěji ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ nebo HYPOTÉKU. Klienti často nemají žádnou aktivní smlouvu a mají zájem si uzavřít novou smlouvu.
S nastavením jednotlivých částek však očekávají pomoc specialisty. Klienti, kteří nás kontaktují přes webové rozhraní většinou netrvají na osobní schůzce, návštěvě pobočky a vyhovuje jim komunikace v tomto pořadí:

1. Přidělení poptávky se základními informacemi o klientovi z dotazníku (věk, příjem, co si přeje pojistit, lokalita) finančnímu poradci. Zároveň klient dostává informaci, že jej bude kontaktovat specialista XY.
2. Telefonní kontakt s klientem. Získání prvních informací od klienta. Dotazy na priority, rezervy, zajištění výpadku příjmu, úvěry a jejich zajištění ŽP, poj. invalidity apod. Stanovení si cenového rozsahu a počtu pojištěných osob (např. pojištění živitele rodiny, ženy na MD a 2 dětí – max za 3.000 měsíčně).
3. Vypracování návrhů min. u 3 pojišťoven, a zaslání prvotního nástřelu klientovi na e-mail a návrhy dalšího termínu kontaktu a postupu.
4. ONLINE HOVOR s klientem. Domluva na konkrétních podmínkách, vypracování dalších návrhů a uzavření smlouvy. Klient podepisuje smlouvu na svém dotykovém zařízení - mobil, tablet.

Požadujeme

Co od vás budeme očekávat:

Minimálně SŠ s maturitou!
Aktivní přístup a příjemné vystupování.
Spolehlivost, pečlivost a dodržování termínů.
Ochotu spolupracovat na živnostenský list.
Chuť se neustále učit novým věcem a sledovat trh.
Praxe v oboru výhodou, ale rádi Vás zaučíme od začátku přes eLearning:).
Zkouška VZ pojištění (lze absolvovat přes eLearning) a registrace u ČNB
Vhodné i pro OZP (ID I.-III. stupeň možná kombinace s úvazkem na VPP)

Nabízíme

Bavilo by vás:

Komunikovat pouze s klienty, kteří o to sami požádají a pomáhat jim správně nastavit smlouvy?
Pracovat odkudkoliv - klidně z Kanárských ostrovů, Řecka, Španělska, karavanu na cestách... (potřebujete jen telefon a neomezený internet a i ten zajistíme:)
Zastupovat nejvýznamnější pojišťovny a banky na trhu a umět individuálně porovnat nabídky?
Mít volnou pracovní dobu a odměnu dle svých aktivit a uzavřených smluv?
Kreativně řešit různé požadavky klientů v různých životních situacích?
Pomáhat klientům i v jiných oblastech?
Jednat s klienty online i živě?

Pomůžeme vám s:

Získáváním klientů!
Zkouškou i registrací u ČNB.
Produktovým ZAŠKOLENÍM a PRAXÍ.
Budováním klientského kmene a tvorbou pasivního příjmu.

U nás získáte možnost:

Být pánem svého času a mít dostatek volného času.
Využívat online diář, který vám asistentka plní termíny s klienty.
Určovat si počet klientů, které chcete za týden / měsíc zpracovat.
Určit si, jaký byste chtěli mít roční příjem a my vám jej pomůžeme splnit i když bude 7místný.
Podílet se na rozvoji společnosti a kariérně růst v manažerských pozicích i jako specialista.

Další benefity, pokud vás nabídka výše zatím dostatečně nenadchla:

2 měsíce volna (ve Vaši režii:)
IT systémy a srovnávače
Zvýhodněný operativní leasing.
Soutěže, podpora prodeje, firemní akce.
Bezplatné propagační materiály každý měsíc (vizitky, propisky, bloky, šanony)
Dotace na kancelář (2/3 nájmu) i vlastní asistentku (15.000 měs.) v rámci chráněné dílny, kterou ČIFO je:)
Zvýhodněné telefonování (od 49 Kč + vnitropodnikové volání zdarma až po neomezené tarify s hovory, sms a internetem)

Kolik si vyděláte?

Sami si určíte, kolik klientů měsíčně odeberete z online systému a kolik času budete práci věnovat. Za ŽP získáte odměnu cca 90-160% z roční platby + provizi z dalších produktů (poj. majetku, spoření – stavební, do zlata, povinné a HAV pojištění, refinancování půjček a HYPO…), takže při aktivní činnosti by neměl roční příjem klesnout pod 1 mil. Kč.
Aktivní činnost – 20 poptávek klientů měs. = 90.000 Kč (po odečtení nákladů) a více + pasivní příjem ze správy kmene (až 15.000 Kč měsíčně po 3 letech činnosti)
Při vedlejší činnosti a odběru pouze 10 poptávek klientů měsíčně bude váš čistý příjem mezi 20 – 45 tis.

Více informací skrze odpovědní formulář

První kontakt probíhá mailem - nabídka termínů - následně 20 min. videohovor. Poté dostáváte přístup k eLearningu a začínáte se připravovat na zkoušku a učit produkty (vše online). Po registraci u ČNB a ukončení interního školení praktických dovedností (online) můžete začít odebírat klienty v počtu, který Vám vyhovuje. Lze zvládat i při jiné práci a pokud příjem u nás za 10 hodin práce týdně překoná příjem ze zaměstnání, můžete udělat změnu:).

Vhodné pro

Absolventy, OZP, důchodce, osoby na mateřské/rodičovské dovolené.

Práce z domova

Nabízíme možnost částečně pracovat z domova, převážně pracovat z domova nebo pracovat jen z domova.

Jiná sdělení

Výhodou je praxe v oboru bankovnictví a pojišťovnictví, ale není podmínkou. Na zkoušku VZ pojištění nebo VZ úvěry je možné se online připravit během 3 týdnů i pokud nemáte praxi v oboru. Po 3 týdnech můžete začít vlastní podnikání v oboru finančního poradenství a pomáhat klientům.

Máte zájem o nabídku Nezávislý online FINANČNÍ PORADCE?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Petr Olašin z ČIFO - Český institut finanční odpovědnosti a.s.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Nezávislý online FINANČNÍ PORADCE

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět

Podobné nabídky

Může se Vám hodit:
Finanční poradce Česká republika, Pojišťovací poradce Česká republika, Pojistný zprostředkovatel Česká republika, Hypoteční specialista Česká republika, Finanční poradce Ostrava, Pojišťovací poradce Ostrava, Pojistný zprostředkovatel Ostrava, Hypoteční specialista Ostrava, Finanční poradce Olomouc, Pojišťovací poradce Olomouc, Pojistný zprostředkovatel Olomouc, Hypoteční specialista Olomouc, Finanční poradce Hradec Králové, Pojišťovací poradce Hradec Králové, Pojistný zprostředkovatel Hradec Králové, Hypoteční specialista Hradec Králové, Finanční poradce Frýdek-Místek, Pojišťovací poradce Frýdek-Místek, Pojistný zprostředkovatel Frýdek-Místek, Hypoteční specialista Frýdek-Místek, Finanční poradce Brno, Pojišťovací poradce Brno, Pojistný zprostředkovatel Brno, Hypoteční specialista Brno, Finanční poradce Plzeň, Pojišťovací poradce Plzeň, Pojistný zprostředkovatel Plzeň, Hypoteční specialista Plzeň, Finanční poradce České Budějovice, Pojišťovací poradce České Budějovice, Pojistný zprostředkovatel České Budějovice, Hypoteční specialista České Budějovice, Finanční poradce Opava, Pojišťovací poradce Opava, Pojistný zprostředkovatel Opava, Hypoteční specialista Opava, Finanční poradce Přerov, Pojišťovací poradce Přerov, Pojistný zprostředkovatel Přerov, Hypoteční specialista Přerov, Finanční poradce Zlín, Pojišťovací poradce Zlín, Pojistný zprostředkovatel Zlín, Hypoteční specialista Zlín, Finanční poradce Kroměříž, Pojišťovací poradce Kroměříž, Pojistný zprostředkovatel Kroměříž, Hypoteční specialista Kroměříž, Finanční poradce Pardubice, Pojišťovací poradce Pardubice, Pojistný zprostředkovatel Pardubice, Hypoteční specialista Pardubice, Finanční poradce Třinec, Pojišťovací poradce Třinec, Pojistný zprostředkovatel Třinec, Hypoteční specialista Třinec, Finanční poradce Nový Jičín, Pojišťovací poradce Nový Jičín, Pojistný zprostředkovatel Nový Jičín, Hypoteční specialista Nový Jičín, Finanční poradce Rožnov pod Radhoštěm, Pojišťovací poradce Rožnov pod Radhoštěm, Pojistný zprostředkovatel Rožnov pod Radhoštěm, Hypoteční specialista Rožnov pod Radhoštěm, a další