Volné pracovní místo  Obchodně-technický zástupce pro severní Moravu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Pracovník bude zodpovědný za prodej výrobků a řešení pro automatizaci a bezpečnost strojních zařízení. Jedná se o správu stávajících zákazníků, vyhledávání nových zákazníků a projektů z oblasti bezpečnosti a retrofitů strojního zařízení. Základem je denní kontakt se zákazníky a s tím spojené cestování v severomoravském regionu.

Požadujeme

Požadujeme vzdělání a praxi v oboru průmyslové automatizace, ochotu denně cestovat, výborné komunikační dovednosti, logické a analytické myšlení, znalost práce na PC (MS Office, Outlook). Řidičský průkaz skupiny B. Anglický nebo německý jazyk pro orientaci v katalozích je výhodou.

Nabízíme

Nabízíme zajímavou práci s možností dalšího vzdělávání v zázemí firmy s dlouholetou zkušeností v oboru bezpečné automatizace. Odpovídající platové ohodnocení a odměny dle dosažených výsledků. Týden dovolené navíc, stravenky, služební auto a telefon i pro soukromé účely a notebook.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je SYSTEMOTRONIC, s.r.o. Společnost nabízí komplexní služby v oblasti bezpečnosti strojů a průmyslové automatizace. Dodáváme výrobky předních evropských výrobců v oblasti bezpečné automatizace.

Místo práce: Moravskoslezský, Olomoucký, Zlínský kraj

Termín nástupu: Ihned/po dohodě

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět