Volné pracovní místo  Obchodní a projektový manažer

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Aktivní hledání nových možností prodeje jak u stávajících obchodních kontaktů, tak i získávání kontaktů nových za účelem získání zakázky. Péče o stávající klienty, pravidelné sledování jejich požadavků a potřeb a hledání nových příležitostí. Osobní kontakt s klienty, vedení obchodních jednání u zákazníků, prezentace ucelených řešení, analýza potřeb zákazníka, sledování činnosti konkurence, zodpovědnost za plnění obchodního plánu a reporting svých obchodních výsledků managementu společnosti. Úzká spolupráce s technickým oddělením. Pečování o realizovanou zakázku od začátku až do konečného předání zákazníkovi.

Požadujeme

Dynamická a obchodně schopná osobnost s velmi dobrými prezentačními schopnostmi, ukončené SŠ vzdělání (VŠ výhodou), komunikativní znalost AJ (NJ výhodou), znalost strojírenské problematiky výhodou, praxe v oboru výhodou, pokročilá znalost MS Office, řidičský průkaz sk. B – aktivní řidič, ochota cestovat v ČR i do zahraničí.

Nabízíme

Zázemí stabilní a prosperující společnosti. Mzda 20 000 – 25 000 Kč + motivující finanční ohodnocení v závislosti na schopnostech a výsledcích. Práce na HPP.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost Rivetec s.r.o. zabývající se vývojem, výrobou a prodejem profesionálního nýtovacího nářadí, jednoúčelových automatizovaných strojů a výrobních linek a také prodejem spojovacího materiálu.

Místo práce: Albrechtice nad Vltavou (od 4. čtvrtletí 2014 Písek)

Termín nástupu: Duben 2014

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět