Volné pracovní místo  Obchodní konzultant v oblasti hospodaření firem - celá ČR

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské

O firmě

APROFES, s.r.o. již 27let pracuje pro lidi a s lidmi. Jsme recruiteři a headhunteři. Jde nám o to, abychom Vám pomohli najít takovou práci, kterou byste si užívali a fakt ji měli rádi. Jsme tým personalistů a pracovních psychologů. # Jsme Áčko

Popis pracovní nabídky

Pro našeho klienta, dynamicky se rozvíjející firmu zaměřenou na poradenské služby v oblasti podnikové ekonomiky, sháníme kandidáta na pozici:

OBCHODNÍHO KONZULTANTA V OBLASTI PODNIKOVÉ EKONOMIKY A HOSPODAŘENÍ FIREM PRO CELOU ČR

Naším klientem je firma, která se stává leadrem v oblasti podnikového, ekonomického a dotačního poradenství. Firmám napomáhá k ekonomické stabilitě, vyšší ziskovosti, k úspoře zbytečných nákladů, usilují o to usnadňovat firmám práci, uvolňovat ruce a čas jejich zaměstnanců k důležitým a užitečným činnostem.

Věnuje se činnostem v oblasti podnikového práva, zvyšování výkonnosti firem, daňového, mzdového a účetního poradenství, ekonomiky.

Firma vyvíjí unikátní aplikace pro zjištění aktuální ekonomické situace podniku, či veřejného subjektu, pro měření výkonnosti podniku, pro tvorbu kontrolních a controllingových systémů.

Koho hledáme:

SŠ/VŠ vzdělání v oblasti ekonomiky, financí (v případě SŠ praxi v oblasti vypracovávání finančních analýz)
Osobnost vytrvalého a trpělivého maratonského běžce se schopností orientovat se na potřeby druhých, zároveň však umět vyjednávat, prezentovat vlastní činnost a přimět klienta nahlédnout na situaci firmy z jiné perspektivy.

Co bude Vaší náplní práce:

Zjišťovat aktuální potřeby trhu, vytipovat si firmy, s nimiž by bylo dobré spolupracovat, navázat s nimi kontakt a přesvědčit je ke spolupráci, průběžně zjišťovat jejich ekonomickou situaci a ve spolupráci s projektovým týmem najít nejlepší řešení pro danou firmu
V rámci toho klasická obchodní činnost – monitoring firem, sjednávání schůzek, prezentace našich služeb, spolupodíl na realizaci zakázky, pravidelný reporting

Co získáte:

Smysluplnou a inspirativní práci v dynamicky se rozvíjející společnosti
Motivující mzdové ohodnocení (fixní mzda – osobní ohodnocení – provize)

Termín nástupu: dohodou
Místo výkonu práce: home office, výjezdy do terénu v rámci ČR

V případě zájmu o tuto pozici nám zašlete strukturovaný životopis prostřednictvím odpovědního formuláře. Budeme se těšit na Vaše reakce.

Děkujeme za Váš zájem o tuto pozici. Pokud Vás, v průběhu 14 dnů od přijetí Vašeho životopisu, nebudeme kontaktovat, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému uchazeči. Odpovědí na tento inzerát či zasláním Vašich osobních materiálů do společnosti APROFES, s.r.o. dáváte souhlas ke zpracování a uchování Vašich osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.
 Zpět