Volné pracovní místo  Obchodní manažer – obchodní zástupce

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Zaměření na akviziční činnost – vyhledávání dalších klientů v rámci ČR. Péče o klienty a budování dalšího okruhu klientů.

Požadujeme

SŠ vzdělání. Výrazný zájem o kariéru v obchodě v seriózní společnosti. Předchozí praxi v prodeji firemním klientům (výrobní závody, servisní organizace, stavební firmy, zdravotnická zařízení, atd.). Zásadní výhodou kandidáta jsou zkušenosti s prodejem podobného sortimentu a tudíž možnost oslovení sítě stávajících partnerů. Výborné prodejně/vyjednávací schopnosti. Aktivní, příjemnou a komunikativní osobnost. Ochotu učit se novým věcem. Znalost práce na PC (MS Office) a s internetem. Řidičské oprávnění B. Znalost AJ výhodou, nikoli však podmínkou.

Nabízíme

Produktové vzdělávání, práci se špičkovými produkty renomovaných světových producentů na HPP. Fixní a variabilní složka mzdy. Horní hranici příjmu závislou pouze na výkonu. Perspektivu odborného i manažerského růstu.

Místo práce: Celá ČR

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost QUATRO D Čelákovice, s.r.o. - působící na českém trhu již 20 let jako importér a distributor pracovních a ochranných prostředků. Zastupuje renomované světové značky Scott Safety, Segre, Univet a další producenty prostředků na ochranu dýchacích orgánů, hlavy, zraku a sluchu.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět