Volné pracovní místo  Obchodní manažer pro Brno a jižní Moravu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Obchodní manažer bude pečovat o stávající klientelu ve svěřeném regionu, kdy bude zejména vyhledávat nové potencionální zákazníky v segmentu firmy, státní instituce, školy, maloobchody a spolupracující regionální velkoobchody. Náplní práce bude plánování osobních schůzek, cestování a rozvoj obchodu ve svěřeném regionu. Příprava cenových nabídek pro nové a stávající zákazníky.

Požadujeme

Hledáme dynamickou a samostatnou osobnost. Základním požadavkem je solidní vystupování, výborný ústní a psaný projev a obchodní zkušenosti z oblasti obchodu. Požadujeme min. SŠ vzdělání, min. 3 roky praxe na podobné pozici, znalost práce na PC, zejména MS Office.

Nabízíme

Možnost zajímavé a motivující práce i na home office s vysokou mírou samostatnosti. Motivační program a další benefity budou představeny vybraným uchazečům osobně na základě zaslaných CV.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je velkoobchod kancelářských a školních potřeb INTERPAP Office, s.r.o.

Místo práce: Brno a region jižní Morava

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 12. 2. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět