Volné pracovní místo  Obchodní manažer pro internetovou reklamu – HPP nebo ŽL

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Vyhledávání nových obchodních příležitostí. Péče a rozvoj svých stávajících klientů. Pomáhat svým klientům více vydělávat prostřednictvím internetu.

Požadujeme

Aktivní energický přístup. Obchodní dovednosti. Praxe na obdobné pozici. Výborné prezentační a komunikační dovednosti. Schopnost přesvědčit. Znalost programů Microsoft Office. Zkušenost s vyhledáváním na internetu.

Nabízíme

HPP, práce na plný úvazek. Práci na zajímavých projektech s odpovídajícím platovým ohodnocením. Zajímavé procentuální odměny z prodeje. Pružnou pracovní dobu, nás zajímají jenom výsledky! Nonstop přístup k výkonnému samostatnému PC s 10Mbit internetem. Příjemné pracovní prostředí v centru Prahy. Mladý kolektiv a přátelské prostředí, rychlé zapadnutí do týmu. Školení, neustálé sebezdokonalování, literaturu, firemní mobil, atd. Práci na adekvátní úrovni vašich znalostí - využijeme Váš potenciál. Možnost postupu na vyšší funkce, vedení týmu, sestavení vlastního týmu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, který hledá obchodního zástupce pro internetové reklamní služby. Pokud preferujete práci s lidmi, pracovali jste již v internetové reklamě, baví vás udržovat kontakt se svými klienty a umíte je najít, jste právě Vy ten, koho potřebujeme - SEO Expert s.r.o..

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned – dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět