Volné pracovní místo  Obchodní poradce a Manažer

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- podnikání v oblasti obchodu, služeb a financí<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- min. středoškolské vzdělání (maturita)<BR>- dobré komunikační a prezentační dovednosti<BR>- obchodní nadání<BR>- příjemné vystupování<BR>- časovou flexibilitu<BR>- znalost práce na PC<BR>- bezúhonnost<BR><BR><h2>Nabízíme</h2> <BR>- široké zázemí včetně kvalitního zaškolení<BR>- odpovídající finanční ohodnocení<BR>- možnost dalšího vzdělávání a rozvoje, kariérní růst<BR>- možnost spolupráce pro studenty, důchodce, pro tělesně postižené <BR><BR>Region: Ostrava i celá ČR<BR><BR>Nástup: možný ihned<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v ČJ e-mailem na použijte odpovědní formulář
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2640
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět