Volné pracovní místo  OBCHODNÍ PORADCE ČESKÉ POJIŠŤOVNY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Jsme univerzální pojišťovnou s více než 185letou bohatou tradicí poskytování životního i neživotního pojištění. Po znovuzavedení konkurenčního prostředí v roce 1991 zůstáváme největší pojišťovnou na českém pojistném trhu.

Poskytujeme jak individuální životní a neživotní pojištění, tak i pojištění pro malé, střední a velké klienty v oblasti průmyslových, podnikatelských rizik a zemědělství. Přibližně 3900 zaměstnanců a 5600 obchodních zástupců se na více než 4500 obchodních místech stará o maximální spokojenost klientů.

Česká pojišťovna spravuje téměř osm milionů pojistných smluv a její tržní podíl na domácím trhu dosahuje 23,9 procent.

Popis pracovní nabídky

Chcete-li navázat na svou obchodní kariéru a nezačínat od začátku, spojte se s námi. Staňte se našim partnerem a začněte podnikat s leadrem trhu.

Kdo jsme a o co usilujeme?

Požáry, kroupy, záplavy... Život není jen modré nebe. Pomáháme lidem a firmám lépe zvládat neradostné chvíle. Příběh o Národním divadle zná každý …

Jaký byste měl/a být?

Aby nám to společně klapalo, musíte mít: obchodního ducha, zdravou touhu něco dokázat a schopnost naslouchat lidem (to je totiž naše práce). Budeme od vás chtít zodpovědnost, vytrvalost a otevřeně diskutovat příležitosti i problémy.

Požadujeme

Jaká práce na vás čeká?

Úkolem obchodníka je vyhledávat a pečovat o své klienty. Cílem je klienta dobře zajistit a uzavřít pojistky. Součástí úspěchu je pracovat sám na sobě – to bude váš důležitý úkol.

Nabízíme

Proč stojí za to se k nám přidat?

Umíme ocenit vaše dosavadní zkušenosti a navázat na ně. Máme připravený propracovaný systém tréninků, které vám dokážeme přizpůsobit na míru. O své kariéře si rozhodujete sami, můžete se stát nejen profesionálním obchodníkem, otevřít si vlastní obchodní kancelář, ale i postoupit na manažerskou pozici. Nabízíme časovou a finanční nezávislost (obchodník u nás získá fixní příjem), hrdost na svou práci a na značku, vzdělání, které se vám bude hodit v jakémkoli dresu.

Jiná sdělení

Děkujeme, že jste dočetli až sem!

Těšíme se na zaslání vašeho profesního životopisu. Ozveme se vám do dvou pracovních dnů.
 Zpět