Volné pracovní místo  Obchodní ředitel/ka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Řízení týmu obchodníků, jednání s VIP klienty (uzavírání smluv), stanovení cenové politiky , návrhy marketingových akcí, personálního obsazení a odměňování obchodníků.
Odpovědnost za prezentaci společnosti (výběr akcí, propagace v periodikách). Odpovědnost za vedení obchodní databáze a statistik. Podílení se na výběru zaměstnanců, vytváření plánů pro obchodníky. Reporting. Návrhy na zvýšení efektivity práce. Podílení se na přípravě nových produktů. Vedení obchodních jednání, příprava nabídek, kalkulace, realizace objednávek.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání, praxe v obdobné pozici minimálně 2 roky,přehled v oblasti reklamy, médií, obchodu a marketingu. Reference ohledně obchodních výsledků – nutností. Znalost práce na PC (MS Office), ŘP sk. B, AJ výhodou. Komunikační a obchodní schopnosti. Dynamická osobnost orientovaná na dosažení cílů. Prozákaznická orientace, časová flexibilita, spolehlivost, zodpovědnost, loajalita, schopnost samostatné práce.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti, fixní plat dle praxe + prémie, příspěvek na stravování, práci v mladém kolektivu v nových kancelářích.

Jiná sdělení

Profil klienta:
Společnost provozující reklamní panely v obchodních centrech, působící v ČR od roku 1999.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned – dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět