Volné pracovní místo  OBCHODNÍ REFERENT

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2> <BR>- zjišťuje požadavky současných a potenciálních klientů,<BR>- eviduje poptávky a provádí jejich formální přezkoumání,<BR>- zpracovává nabídky, provádí příjem objednávek,<BR>- zpracovává návrhy kupních smluv dle pokynů nadřízeného, uzavírá a vyhotovuje je,<BR>- vede a aktualizuje seznam zakázek v PC, vystavuje faktury,<BR>- při zpracování a realizaci obchodních případů spolupracuje s dalšími odděleními.<BR><BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- min. ukončené SŠ vzdělání s maturitou (obchodní akademie nebo technický obor výhodou),<BR>- velmi dobrou komunikativní znalost NJ nebo AJ (využívá denně!),<BR>- další jazyky - výhodou (ruština, polština, řečtina, ...),<BR>- min. 3 roky praxe na podobné pozici, <BR>- uživatelskou znalost práce na PC (MS Office),<BR>- komunikativní dovednosti, umění jednat po telefonu, odpovědnost, vysokou míru samostatnosti, <BR>- logické myšlení, orientaci v technické oblasti (výhodou),<BR>- průbojnost, flexibilitu, orientaci na zákazníka.<BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2> <BR>- dlouhodobé a perspektivní zaměstnání ve stabilní zahraniční společnosti,<BR>- práci na hlavní pracovní poměr,<BR>- příjemné pracovní prostředí a přátelský kolektiv,<BR>- jazykové a odborné vzdělávání, 23 dnů dovolené a další benefity.<BR><BR><BR>Nástup: dle dohody možný ihned
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2654
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět