Volné pracovní místo  OBCHODNÍ ZÁSTUPCE – PŘÍRODNÍ CERTIFIKOVANÁ KOSMETIKA

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Prezentace portfolia produktů společnosti, komunikace s cílovou skupinou zákazníků – kosmetičky, maséři, obchodníci, rozvíjení a upevňování stávajících obchodních vztahů s klienty, aktivní hledání nových prodejních kanálů a zákazníků, organizace a účast na kurzech, seminářích, prodejních akcích a konferencích, pravidelný reporting, průzkum trhu.

Požadujeme

Zkušenost obchodníka, nejlépe na pozici obchodní zástupce, komunikační a prezentační schopnosti, kladný vztah k aromaterapii a přírodní kosmetice, zdravé sebevědomí, vytrvalost, samostatnost, flexibilita, ochota učit se nové věci, ochota cestovat, řidičský průkaz sk. B, vlastní automobil, odolnost vůči stresu a vysoké pracovní nasazení, znalost práce na PC – Word, Excel, Outlook, Internet, práce na vlastní ŽL preferována.

Nabízíme

Práci v úspěšné české společnosti se 17-ti letou tradicí, motivační ohodnocení v závislosti na výkonu a úspěšnosti, zaškolení v produktových dovednostech a další vzdělávání, pohyblivou pracovní dobu, realizaci v oboru aromaterapie, zajímavou a odpovědnou práci, příjemné pracovní prostředí, získání praktických zajímavých zkušeností v dané oblasti.

Místo práce: Praha, Jihočeský a Jihomoravský kraj

Termín nástupu: 1.3.2012

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost Nobilis Tilia s.r.o., česká společnost zabývající se vývojem, výrobou a prodejem čistě přírodní léčebné i pěstící aromaterapeutické kosmetiky.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět