Volné pracovní místo  Obchodní zástupce na HPP pro region Praha a okolí

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Obchodní zástupce pro Prahu zajišťuje prodej výrobků a zboží maloobchodním, velkoobchodním výrobním nebo jiným organizacím. Poskytuje informace (i specializované) o charakteristikách a funkcích výrobků a zboží. Předává informace o reakcích a požadavcích zákazníků vedoucímu obchodu. Orientuje se na trhu, ovládá proces obchodního vyjednávání. Pečuje o stávající zákazníky, sleduje vývoj. Provádí 8-10 návštěv u zákazníků denně v Praze a okolí, 1x za 14dní služební cesta do Brna.

Požadujeme

SŠ vzdělání, znalost zdravé výživy a biopotravin, výborné prezentační a vyjednávací schopnosti, min. 2 roky praxe na pozici obchodního zástupce, dobrá znalost Prahy, řidičský průkaz sk. B, flexibilita, znalost práce na PC.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti, zajímavou práci, firemní vzdělávání, odpovídající platové ohodnocení, mzda 16.000 – 25.000Kč, zaměstnanecké benefity.

Místo práce: Praha (sídlo společnosti Nenačovice u Berouna)

Termín nástupu: 1.7.2011

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Country Life, s. r. o.. Společnost byla založena na jaře v roce 1991 a byla první, kdo přinesl biopotraviny na český trh, více informací na použijte odpovědní formulář

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět