Volné pracovní místo  Obchodní zástupce - příslušenství k obráběcím strojům

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské

Popis pracovní nabídky

Obchodně-technická činnost po celé ČR pro zahr. partnera. Služební cesty min. 3 dny v týdnu, dle potřeby s přenocováním. Kancelářská činnost v sídle firmy. Technické zpracovávání poptávek, objednávek pro obchodní oddělení. Péče o stávající zákazníky, vyhledávání nových kontaktů.

Požadujeme

VUT, SPŠ, ÚSO s maturitou – vzdělání na poptávanou pozici nerozhoduje, zkušenosti v oboru třískového obrábění kovů, obchodní zkušenosti min. 3 roky – výhodou, samostatnost v organizaci práce, umění jednat s lidmi, vysoké prac.nasazení a ochota cestovat (celá ČR), znalost NJ/AJ pro kontakt se zahr. partnery – podmínkou, řidičsky průkaz sk.B a praxe v řízení MV, znalost práce na PC programování strojů – výhodou.

Nabízíme

Práci v menším kolektivu, náročnou, ale samostatnou a zajímavou práci s dlouhodobou perspektivou, prostor pro vlastní realizaci a osobní růst, motivující platové ohodnocení s podílem na výsledcích, zaškolení a stálý odborný růst, služební vůz a další moderní pracovní pomůcky – samozřejmostí, stravenky plus další ohodnocení. Mzda 23.0000 CZK, po zapracování 25.000 CZK + prémie z obratu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je česká firma se sídlem v Brně. Byla založena v r. 1994, zastupuje 10 zahr. firem, převážně německých.

Místo práce: celá Česká republika

Termín nástupu: 1.12.2012

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět