Volné pracovní místo  Obchodní zástupce pro německý trh

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2> <BR> Realizace akvizičních prodejů <BR> Vyhledávání nových příležitostí <BR> Vedení projektů zakázkové výroby od zadání po realizaci <BR> Příprava a dojednání obchodních nabídek <BR> Vedení obchodních informací ve firemním systému <BR> Vymáhání a poskytnutí podpory pro vymáhání pohledávek po splatnosti <BR> Přizpůsobení činností aktuálním prodejním a marketingovým cílům <BR><BR><h2>Požadujeme</h2> <BR> Obchodní cit <BR> Schopnost samostatné i týmové práce <BR> Vysoké pracovní nasazení <BR> Časovou flexibilitu <BR> Ochotu cestovat <BR> Odolnost vůči stresu <BR> Znalost práce na PC <BR> Řidičský průkaz skupiny B <BR> SŠ vzdělání nebo min. 3- letá praxe na podobné pozici <BR> Velmi dobrá znalost německého jazyka slovem i písmem <BR><BR><h2>Nabízíme</h2> <BR> Zajímavé platové ohodnocení <BR> Možnost profesního rozvoje v prostředí středně velké nadnárodní firmy. Mladý pracovní kolektiv. <BR> Pitný program po celý rok <BR> Jazykové kurzy <BR> stravenky, atd. <BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3036
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět