Volné pracovní místo  OBCHODNÍ ZÁSTUPCE

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- Zajištění obchodní činnosti pro Prahu a Čechy<BR>- Péče o stávající zákazníky, vyhledávání nových<BR>- Zajištění chodu pobočky<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- SŠ/VŠ vzdělání<BR>- Praxe v obchodu min.1 rok<BR>- Znalost PC, MS Office, výhodou znalost K2<BR>- ŘP sk.B – aktivní řidič<BR>- Komunikativní, organizační schopnosti, asertivní vystupování<BR>- Pro-zákaznický přístup, kreativita, samostatnost<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- HPP u stabilní společnosti<BR>- Motivační finanční ohodnocení<BR>- Možnost odborného vzdělávání<BR>- Další benefity nad rámec zákona<BR>- Pravidelné pracoviště Praha 4<BR>- Nástup možný po dohodě<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2416
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět