Volné pracovní místo  Obchodník junior

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Plánování a řízení obchodních u přidělených zákazníků. Realizace marketingového plánu společnosti. Řízení obchodních vztahů se zákazníkem, příprava, zpracování a prezentace nabídek. Odpovědnost za cenovou úroveň obchodního případu, za plnění obchodního plánu. Příprava a zpracování obchodních smluv.

Požadujeme

Praxe na pozici Account Manager (znalost principů account managementu). Velmi dobré obchodní a komunikační dovednosti, dobré prezentační schopnosti. Zodpovědnost za podíl na obratu společnosti, loajalitu ke společnosti. Přehled v oboru IT/FM výhodou, zejména oblast prodeje komplexních SW řešení výhodou. Iniciativní, zodpovědný a flexibilní přístup. Znalost AJ alespoň na základní úrovni, vzdělání VŠ/SŠ.

Nabízíme

Práci v rostoucím oboru FM, pružnou pracovní dobu. Provizní motivační systém v odměňování, menší profesionální tým. Plat dohodou dle zkušeností. Nástup ihned, notebook, mobilní telefon, referentské vozidlo.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Alstanet, s.r.o. - stabilní, dlouhodobě rostoucí, středně velká softwarová společnost specializující se na vývoj vlastní aplikace určené pro oblast Facility Managementu.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned
 Zpět