Volné pracovní místo  OBCHODNÍK SENIOR

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Aktivní vyhledávání zákazníků, příprava podkladů pro stanovení ceny zakázky. Příprava smlouvy o dílo a její uzavření. Evidence zpracovávaných obchodních případů. Prezentace společnosti v dané oblasti.

Požadujeme

Hledáme všestranně rozvinutou, charizmatickou osobnost s několikaletou praxí v obchodní činnosti. Vzdělání kandidáta SŠ s maturitou nebo VŠ. Zkušenost z realitního trhu nebo stavebnictví výhodou. Požadujeme flexibilitu, diskrétnost, loajálnost, pečlivost a zodpovědnost.

Nabízíme

Práci pro etablovanou dynamickou společnost, která pracuje v rostoucím a perspektivním sektoru stavby dřevostaveb.
Spolupráce by měla probíhat na základě OSVČ a dohody o obchodní spolupráci, obchodním zastoupení pro danou oblast. Zajímavý provizní systém včetně podpory prodeje v dané oblasti. Mzda od 30 000 Kč / měsíc.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Ecomodula s.r.o. - český výrobce prefabrikovaných certifikovaných dřevostaveb s 15 letou tradicí. Projektujeme, vyrábíme a montujeme jak typizované tak individuální domy z tradičních i ekologických materiálů dle požadavků zákazníků. Vzhledem k moderní stavební technologii nám nejsou cizí ani komerční stavby typu školy, školky, administrativní a výrobní prostory či bytové domy a hotely. Jsme společností, která exportuje, zejména na francouzský trh, ale chceme více expandovat i na trhu českém.

Místo práce: celá ČR

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět