Volné pracovní místo  Obchodní/Osobní asistent/ka ředitele

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Jednání se stávajícími klienty osobně/telefonicky, cestování za klienty, pomoci klientům nastavit finanční programy do kombinace, plnění úkolů dle potřeby, organizace seminářů, práce o víkendech - nepravidelná pracovní doba.

Požadujeme

Středoškolské vzdělání s maturitou, reprezentativní vystupování, chuť na sobě pracovat, řidičský průkaz skupiny B, znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook).

Nabízíme

Silné zázemí prosperující firmy, mladý týmový kolektiv, velmi dynamický kariérní růst, po zk. době možnost zajímavých odměn, zaučení v oboru, vzdělání v oboru, služební notebook a služební mobilní telefon. Typ pracovní smlouvy: na IČO s jistotou příjmu (Formou mandátní smlouvy), nebo zaměstnanecký poměr na plný úvazek.

Místo práce: Praha

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je stabilní česká akciová společnost působící na trhu zprostředkování financí 15 let. V současné době je jedničkou na trhu. Obrat společnosti za poslední 3 roky činí 1 miliardu Kč ročně. Společnost působí na území celé České republiky, kde má 11 hlavních regionálních kanceláří a jim podřízených 60 strukturních regionálních kanceláří. Obchodní síť aktivních, smluvně vázaných obchodních zástupců čítá přes 60 tisíc osob. Hlavní filozofií společnosti je vzdělávání občanů v oblasti osobních a rodinných financí. Mimo zprostředkovatelskou činnost provozuje společnost síť 3 seminárních hotelů a 1 seminárního centra, ve kterých se konají základní semináře pro veřejnost, dále produktová a motivační školení. Společnost spolupracuje s renomovanými finančními institucemi a bankovními domy. Současná expanze vyvolává potřebu doplnění administrativních týmů obsazením uvedené pozice.

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!!! V případě, že tak neučiníte, nemusíte být zařazeni do výběrového řízení! Děkuji

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět