Volné pracovní místo  Obchodní/projektový manager Praha (technického zaměření)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Orientace v dokumentaci stavební zakázky. Poptávání subdodavatelů, jednání o smlouvách o dílo, cenových podmínkách. Kalkulace víceprací či méněprací. Orientace se v cenících ÚRS a práce s nimi. Efektivní práce s PC a internetem. Pro vedoucího projektu zpracovávání kalkulací při realizaci zakázky.

Požadujeme

SŠ/VŠ stavebního zaměření. Zkušenosti a praxe v oboru min. 2 roky (u absolventů VŠ praxe není nutná). Znalost práce s PC (Callida, MS Excel, MS Word, MS Project). K životopisu přikládejte fotografii.

Nabízíme

Týden dovolené navíc. Zaměstnanecké benefity – příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění a další, služební mobilní telefon. Podpora osobního rozvoje a vzdělávání. Dobrý pracovní kolektiv v rodinné firmě. Zajímavé a perspektivní zaměstnání. Odpovídající platové ohodnocení. Sportovní a společenské firemní akce.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je stavební firma se sídlem v Třešti u Jihlavy a s pobočkou v Praze, která je generálním dodavatelem občanských, bytových, průmyslových a inženýrských staveb na území celé ČR. Více o nás na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned
V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět