Volné pracovní místo  Objektový manažer

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Provozní vedení jednotlivých objektů, řízení nákladů na objektech, řízení provozní spotřeby objektů (PHM, výrobní materiál, drobné DHIM, opravy), vedení teamu (uklizečky,objektový předák), realizace prodeje zásobování hygienického servisu v rámci jednotlivých objektů, organizace práce uklízecích čet na jednotlivých objektech, komunikace se zákazníkem v rámci objektu, koordinace dodavatelských vztahů (subdodavatelé, personální agentury), odpovědnost za MTZ a výrobní materiál v rámci jednotlivých objektů, odpovědnost za kvalitu práce teamu a naplnění smluvních podmínek se zákazníkem.

Požadujeme

Min. středoškolské vzdělání, minimálně tříletá praxe ve vedení lidí, zkušenosti z oboru vítány, dobré znalosti práce na PC (Excel, Word, internet,email), organizační schopnosti, schopnost vedení lidí, komunikativnost, schopnost práce pod tlakem, časová flexibilita, ochota dále se rozvíjet a práci, ochota k práci ve dnech volna a pracovního klidu, loajalita k firmě, pracovní nasazení, ochota cestovat v rámci ČR, ŘP sk. B.

Nabízíme

HPP, práci v rozvíjející se společnosti, motivační ohodnocení závislé na výkonu, služební vozidlo, telefon.

Místo práce: Sídlo společnosti – Kladno, cesty po ČR

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým jspolečnost zabízející kompletní služby pro úklid komerčních a soukromých prostor.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět