Volné pracovní místo  Odborný konzultant pro internet

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Hledáme samostatnou, spolehlivou a charizmatickou osobnost pro komunikaci s firemními zákazníky. Dokážete naslouchat lidem, rozpoznat jejich potřeby, zájmy a cíle. Máte schopnost a vůli vždy dobře poradit a společně najít řešení, která budou skutečně přínosem? Jste pozitivně založená, charizmatická osobnost, která svým klidem, nadhledem a přátelským postojem vzbuzuje důvěru zákazníků a jejich zájem s Vámi spolupracovat? Zajímáte se o různé obory a nové technologie. S nadšením si rozšíříte vědomosti ve firemních vzdělávacích kurzech?
Staňte se odborným konzultantem pro internet.

Požadujeme

SŠ podmínkou, VŠ technického či ekonomického směru výhodou, zájem o oblast IT technologie a internetového marketingu, praxe v oblasti obchodu výhodou, uživatelská znalost práce na počítači, flexibilitu, samostatnost, spolehlivost a odpovědnost, schopnost prezentovat, dobré vystupování.

Nabízíme

Možnost nastavení parametrů spolupráce, časová náročnost (ŽL), možnost spolupráce na HPP a VPP. Náplň práce - vedle konzultantské činnosti můžete například vytvářet grafiku, přednášet na seminářích apod.Firemní vzdělávací systém. Nabízíme kvalifikační kurzy v perspektivních oborech (komunikační a prezentační dovednosti, základy marketingu, SEO, grafické programy, správa internetového obchodu atd.) Máme zavedený odstupňovaný vzdělávací a testovací systém, pomocí kterého se můžete vzdělávat, skládat zkoušky a následně postupovat v kariéře.
Samostatnost, mladý a příjemný kolektiv. Firemní kulturu založenou na pozitivním přístupu a přátelských vztazích. Provize 40-55% z realizovaných zakázek. (Provize až 20% z provozu internetových stránek). Firemní akce (teambuilding).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Česká poradenská a technologická společnost ANTEE s.r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici odborného konzultanta.

Místo práce: Liberec, Ústí nad Labem, Česká Lípa, Most, Chomutov, Teplice, Ostrava, Karviná, Zlín

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět