Volné pracovní místo  OM prodeje – webdesign a marketing projekty ( externí spolupráce na ŽL )

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Nabídka portfolia marketingových služeb,uzavírání jednotlivých obchodních případů a koordinace společně s realizačním týmem,konzultace individuálních zakázek s klientem,podílení se realizaci dohodnutých služeb,odpovědnost za kvalitní přístup ke klientům.

Požadujeme

Velmi dobré komunikační dovednosti a přirozenou osobnost,samostatnost a smysl pro odpovědnost,dynamickou a pozitivní osobnost s proaktivním přístupem k životu, zkušenosti z prodeje webdesign služeb výhodou, profesionální vystupování, přístup k internetu.

Nabízíme

Zaškolení na uvedenou pozici v rámci firemního vzdělávání,systém vzdělávání a osobní rozvoj schopností a dovedností obchodního manažera,odměnu dle výsledků a úspěchů na dané pozici,kvartální a roční motivace,možnost kariéry na pozice koučů jednotlivých týmů do 15 měsíců,budeme otevírat zastoupení pro 40 až 60 regionů v ČR.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Jsme společností zabývající se od roku 2002 vzděláváním, tréninkem a poradenstvím pro management firem v České republice. V roce 2008 začínáme realizovat marketingový projekt pro služby v marketingu a webdesignu.


Místo práce: Kdekoli ČR

Termín nástupu: 1.6.2008


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět