Volné pracovní místo  Pečující osoba / chůva (dětská skupina), Praha 8 - Karlín (úvazek 0,7 až 1,0)

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 30 000–45 000 Kč / měsíc

O firmě

Vážení čtenáři a zřejmě i uchazeči o zaměstnání, srdečně Vám děkujeme, že věnujete chvíli svého času této jedinečné pracovní nabídce!

Jsme parta lidí, která miluje děti. Děti máme na prvním, druhém i třetím místě. Milujeme život a víme, že raný věk dětí je tím nejcitlivějším obdobím v lidském životě. Přejeme si dětem dávat to nejlepší. Předávat jim znalosti, vzdělávat je. Jsme tým všech věkových kategorií. Máme mezi sebou profíky – srdcaře, rodilé mluvčí z USA, Velké Británie či Austrálie. Spolupracujeme s Dětskou Mensou ČR a Centrem nadání, většina našich aktivit pro děti je zabezpečena profesionálními lektory. Dbáme na perfektní komunikaci s rodiči našich dětí. Ale co především je nám všem společné: „Děláme to srdcem!“

Nároky kladené na uchazeče jsou vysoké. Výrazně vyšší, než byste čekali. Ale pokud si vybereme právě Vás, budete zřejmě ti nejlepší. Protože děti našich klientů si nikoho jiného nezaslouží!

Provozujeme síť jazykových školek a jesliček v Praze a Středočeském i Jihočeském kraji (dětské skupiny, živnostenské i akreditované školky). Do naší skupiny patří i partnerské pobočky. Máme 20letou historii.

Popis pracovní nabídky

Péče o děti (1 - 3 roky), vč. přebalování (nízký počet dětí na pečující osobu: cca 5 dětí / 1 dospělý).
Příprava a realizace programu s ohledem na individuální potřeby dětí.
Vytváření příjemného, podnětného a tvůrčího prostředí.
Komunikace s rodiči.

Požadujeme

Kvalifikační předpoklady pro výkon práce v dětské skupině dle zák. č. 247/2014 Sb. (např. chůva, zdravotní sestra atp.) nutností.
Výborný a vřelý vztah k dětem.
Vytváření příjemného, podnětného a tvůrčího prostředí.
Zkušenosti z obdobné pozice min. 1 rok nutností.
Výborné komunikační schopnosti.
Spolehlivost, zodpovědnost, pro-aktivita, kreativita, chuť do práce.
Zdravotní, občanská a morální bezúhonnost.
Základní znalost AJ.

Nástup: nejpozději červenec 2024 (ideálně však dříve).

Čím musíte disponovat?
Práci dělat srdcem, používat hlavu! Výborný a vřelý vztah k dětem. Spolehlivost, zodpovědnost, proaktivita, kreativita, chuť do práce.

Nabízíme

Co získáte?
Práci v atraktivním mezinárodním prostředí prestižní soukromé školky s výborným hodnocením a příjemnou atmosférou mezi dětmi, učiteli a rodiči. Mezinárodní / multikulturní tým, denní využití angličtiny a častý kontakt s dětmi. Až 6 týdnů dovolené, pracoviště s výborným dosahem MHD.

Co nás při výběru baví hodnotit kladně?
Zodpovědnost, dochvilnost, spolehlivost, milost, úsměv, bezprostřednost, srdce na správném místě, selský rozum, reprezentativní vystupování. Dále loajalitu, manažerské dovednosti, tah na bránu, chuť do práce i učit se novým věcem, kreativní a inovativní přístup. Nekonfliktní minulost z pohledu dětí (čistý výpis z RT, absence exekucí / insolvencí, nebýt členem extremistické politické strany, náboženství či obdobného sdružení, nebýt účasten natáčení či focení s explicitním obsahem atp.).

Jiná sdělení

Kontakt:
Máte-li o nabízenou pozici zájem, představte se přehledným a bezchybným strukturovaným životopisem; ideálně si v něm nebudete nad realitu moc vymýšlet, neboť ani my si vymýšlet nebudeme. Jen možná, trochu… 😊 Doplňte povídání o sobě motivačním dopisem a přidejte adekvátní foto. Máte? Na nic nečekejte a pošlete vše skrze odpovědní formulář.

Závěrem:
Podotýkáme, že bez některé z výše požadovaných náležitostí (strukturovaný životopis, motivační dopis a aktuální foto), Váš bohužel nezařadíme do výběrového řízení. Zavoláme / napíšeme, pozveme na pohovor a na zkouškový den.
 Zpět