Volné pracovní místo  Personální asistentka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Zadávání inzerce; přijímání nových zaměstnanců; nábory; evidence a třídění dotazníků; přijímání pošty; prescreening přijatých životopisů; personální evidence; správa a vedení zaměstnanců v personálních systémech zaměstnavatele; spolupráce se státními orgány; vyřizování požadavků zaměstnanců; spolupráce s personálními agenturami; personální podpora managementu společnosti.

Požadujeme

SŠ vzdělání, praxe v oboru vítána – není podmínkou, PC znalosti na vyšší uživatelské úrovni (Word, Excel, Outlook), loajalita, spolehlivost, zodpovědnost, časová flexibilita.

Nabízíme

Nabízíme zajímavou různorodou práci v příjemném pracovním kolektivu s možností osobnostního růstu. Možnost školení, vzdělávání, podílení se na zlepšování stávajících motivačních systémů ve společnosti a zavádění nových HR nástrojů. Prostor k vlastní seberealizaci. Práce na HPP/DPP/OSVČ.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost poskytující komplexní služby v oblasti úklidu, provozní a technické správy nemovitostí. V současné době patří mezi dynamicky se rozvíjející společnost na českém trhu.

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 6. 11. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět