Volné pracovní místo  Pojišťovací makléř / makléřka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské

Popis pracovní nabídky

Samostatná správa stávajících a nových klientů, provádění velmi úspěšného projektu AUDIT INSURANCE, práce v nejlepším on-line software pro finanční a pojišťovací poradce MIA (Moje Inteligentní Administrativa), podpora pro naši servisní organizaci (brokerpool) pro finanční a pojišťovací poradce BROKER OFFICE, spoluvytváření rozvoje společnosti.

Požadujeme

Výborné komunikační a organizační schopnosti, příjemné, kultivované a asertivní vystupování, flexibilitu, pozitivní myšlení a kreativitu, zkušenosti z prodeje pojištění, správy smluv a likvidace výhodou, znalost podnikatelského a průmyslového pojištění výhodou, řidičský průkaz sk. B, uživatelskou znalost MS Office, hájit zájmy klienta, chtít se učit novým věcem, vysokoškolské, středoškolské vzdělání.

Nabízíme

Zázemí stabilní poradenské společnosti, on-line administrativní systém MIA, školící systém a podpůrné materiály, přístup k analýzám produktů trhu, samostatnost, všechny software (kalkulačky) pojišťoven, zaměstnanecký poměr (nástup. mzda 15.000,-Kč + % provizí)/ práce na IČO, participaci na provizi ze všech obchodů společnosti, možnost odborného i profesního růstu, příjemný (rodinný) a kreativní kolektiv, opravdovou nezávislost, budoucnost.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
PRVNÍ MORAVSKÁ SPOLEČNOST, spol. s r.o. je AUDITOR FINANČNÍHO A POJIŠŤOVACÍHO TRHU ( použijte odpovědní formulář zabývající se osobním finančním poradenstvím, makléřstvím v oblasti pojištění průmyslu a podnikatelů, investičním poradenstvím a finančním leasingem na principu individuálního přístupu ke klientovi. Má také servisní organizaci pro finanční a pojišťovací poradce BROKER OFFICE ( použijte odpovědní formulář Jsme 19 let na trhu.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: Ihned nebo dle domluvy

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět