Volné pracovní místo  Pomocný dělník ve výrobě

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
VAŠE NÁPLŇ PRÁCE:<BR>- manipulační práce ve skladové hale<BR>- 3 směnný provoz<BR><BR>VÁŠ PROFIL:<BR>- SOU vzdělání<BR>- ochota pracovat<BR>- pečlivost, spolehlivost, manuální zručnost<BR> <BR><BR>NAŠE NABÍDKA:<BR>- platového ohodnocení 70 Kč/hod hrubého<BR>- zázemí stabilní společnosti<BR><BR>Nástup možný od listopadu 2010.<BR><BR>Počet míst je omezen. V případě, že nebudete kontaktování do 5. 11. 2010, nebyli jste pro tuto pozici vybráni nebo je již tato pozice obsazena a Vaše údaje budou skartovány.<BR><BR>OSLOVILA VÁS NAŠE NABÍDKA ?<BR><BR>V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3323
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět