Volné pracovní místo  Pracovník do oddělení míchání a tónování barev a mořidel (lze i absolvent)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Míchání barevných odstínů dle vytištěných receptur, kontrola odstínů se vzorkovnicí, kontrolní nástřiky barevných odstínů, jejich tónování podle dodaného vzorku. Míchání barevných odstínů mořidel, zejména tónování podle dodaného vzorku, kontrolní nástřiky mořidel a jejich následné přelakování. Stříkání vzorků pro odběratele. Další skladová činnost – rozlévání produktů na malá balení, doplňování produktů do regálu.

Požadujeme

Vzdělání nejlépe technického směru, pečlivost, přesnost, cit pro barevné odstíny, systematičnost a samostatnost, ochota učit se nové věci, absolventa zaškolíme.

Nabízíme

Týmové zázemí prosperující firmy, která působí na českém trhu od roku 1993, práce na HPP, profesionální zaškolení, nástupní plat 20 000,- Kč, dle schopností, rychlý platový růst, pracoviště na Praze 9, pevná pracovní doba PO – PÁ: 8 – 16,30 hod.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je obchodní firma ICLA IMPORT CZ, spol. s r.o. (dovoz a prodej nátěrových hmot pro nábytkářský průmysl) – stabilizovaná společnost, na českém trhu již od roku 1993.

Místo práce: Praha 9

Termín nástupu: Ihned nebo dle domluvy

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět