Volné pracovní místo  Pracovník operativní logistiky

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Denní nákup zboží dle aktuálních potřeb a komunikace se stávajícími dodavateli. Optimalizace skladových zásob. Velmi úzká komunikace s vedením společnosti a obch. oddělením. Zajištění servisu tiskáren. Operativní komunikace s odběrateli. Úzká spolupráce s výrobním závodem, zajištění dostupnosti zboží a jednání o ceně. Řízení logistiky na sklad i ze skladu k odběratelům, spedice, rozvozové plány, příjemky, kontrola. Prosazování strategických zájmů společnosti.

Požadujeme

SŠ vzdělání. Zkušenosti v logistice, zejména v oblasti nákupu. Vysoké pracovní nasazení, schopnost a ochota rychle se učit. Práce na PC (Excel, Word, Internet). AJ výhodou. Spolehlivost, zodpovědnost, loajálnost vůči společnosti. Výborné komunikační schopnosti, zaměření na cíle a profesionální vystupování.

Nabízíme

Práci v mezinárodní společnosti. Atraktivní finanční ohodnocení. Práce v mladém kolektivu. Možnost perspektivy a profesionálního růstu u dynamicky se rozrůstající společnosti.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Lamdaprint cz s.r.o., zabývající se výrobou a prodejem spotřebního tiskového materiálu, tonerů, inkoustových náplní a kazet, barvicích pásek. Více informací na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět