Volné pracovní místo  Pracovník technické podpory pro informační systém

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Řešení požadavků oddělení Service Desk. Konfigurace a implementace systému na dálku i u zákazníka. Aktivní komunikace s uživateli klientů - podpora a konzultace. Práce na helpdesku.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání, analytické myšlení, znalost SQL - výhodou, řidičský průkaz skupiny B, znalost administrace OS Windows a Windows Server, ochotu pracovat s vyšším nasazením, spolehlivost, samostatnost, ochota k dalšímu vzdělávání.

Nabízíme

Zajímavou práci v dynamickém prostředí stabilní společnosti. Možnost seberealizace a postupu na pozici Konzultant. Motivující finanční ohodnocení a další zaměstnanecké benefity. V našem týmu budete mít možnost rozvinout své schopnosti, pracovat s novými technologiemi a podílet se na vytváření zajímavých řešení. Uplatnění u nás najdou čerství absolventi i zkušení experti.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je AVE Soft s.r.o. - softwarová firma vyvíjející informační systémy pro komerční sektor i veřejnou správu. Mezi hlavní zákazníky patří advokátní kanceláře, exekutorské úřady a firmy zabývající se správou pohledávek.

Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: dle dohody, možno ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět