Volné pracovní místo  Přípravář zakázek technologických staveb / TZB

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Hledáme zkušeného pracovníka na pozici samostatného rozpočtáře – přípraváře s organizačními schopnostmi a jasnou orientací na výsledky.
Vaším úkolem bude zpracování technických a cenových částí nabídek v oboru, poptávkové řízení u dodavatelů, výběr subdodavatelů, vytváření harmonogramu prací, zpracování rozpočtů v systému RTS, realizační příprava zakázky.

Požadujeme

VŠ nebo SŠ technického směru, orientace v oboru TZB (technická zařízení budov), zkušenosti s projektovou dokumentací staveb, znalost tvorby rozpočtů.
PC dovednosti – AutoCAD, BuildPower, MS Office. ŘP sk. B aktivní řidič, samostatnost, spolehlivost, časovou flexibilitu.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti, práci na zajímavých zakázkách, odpovídající mzdové ohodnocení, příspěvek na stravování, výkonnostní odměny, možnost dalšího profesního rozvoje

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost ERDING, a.s. působící v oblasti energetických služeb a dodávek technologií pro výrobu a rozvod tepla. Sídlo společnosti je v Brně, působnost po území ČR. Počet zaměstnanců cca 70, z toho techniků pracujících v sídle společnosti 25.

Místo práce: Brno - město

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 4. 12. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět