Volné pracovní místo  Prodejce - showroom

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Obeznámit se se sortimentem, prodej, komunikace se zákazníky, zpracování nabídek, objednávky zboží převážně v zahraničí, jednání s dodavateli (technické parametry, barevnosti, příp. reklamace), vedení skladové agendy, pokladna. Toto jsou standardní aktivity prodejce v prodejně, nad rámec těchto činností je spolupráce s architekty, vyhledávání nových kontaktů, prezentace podlahovin v showroomu apod.

Požadujeme

SŠ vzdělání, pozitivní a příjemnou osobnost s dobrými komunikativními schopnostmi, která umí jednat s lidmi, dále je schopna samostatně a odpovědně pracovat, nezbytnou podmínkou je znalost AJ – aktivní, probíhá telefonická i písemná komunikace se zahraničními dodavateli a zákazníky, práce s PC.

Nabízíme

Příjemné pracovní prostředí a zázemí, dobrý kolektiv s přátelskými vztahy, stravenky, průběžné školení o zboží ze strany zaměstnavatele i dodavatelů, odměna za realizovaný obrat, stravenky, práce na HPP.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Rodinná společnost fungující na trhu 20 let, zabýváme se prodejem a instalací podlahových krytin. V showroomu o rozloze 800 m2 nabízíme kusové a metrážní koberce, PVC, dřevěné podlahy i laminátové podlahoviny, dále lišty a interiérové doplňky (tapety, sedáky). Otevřeno je Po-Pa 9.00-18.00, v sobotu 10-16, v předvánočním prodeji počítáme i nedělním prodejem. Zaměřujeme se na spolupráci s architekty, bytovými studii a investory. Jsme společností nabízející příjemné pracovní zázemí a přátelské vztahy ve společnosti.

Místo práce: Praha 4

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět