Volné pracovní místo  PROJECT MANAGER

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- Řízení nových a změněných projektů dle vstupních požadavků zákazníka.<BR>- Přezkoumání zákazníkem dodané dokumentace a specifikace.<BR>- Analýza proveditelnosti projektu a rozhodnutí o realizaci.<BR>- Kontrola kalkulace nákladů pro zákazníka.<BR>- Návrh časového plánu realizace projektu nebo provedení změny a průběžná kontrola plánu.<BR>- Řízení návrhu procesu výroby, montáže, kontroly a testování pro nové a změněné projekty.<BR>- Převzetí od zákazníka nebo vlastní návrh výrobní dokumentace.<BR>- Schválení proveditelnosti a uvolnění produktů pro sériovou výrobu.<BR>- Komunikace se zákazníkem při řešení nejasností, zlepšování a odchylek.<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- VŠ vzdělání, praxe v oboru min. 3 roky<BR>- Zkušenost s projektovým managementem se zákazníky v zahraničí, zkušenost se zaváděním nových nebo změněných produktů do výroby<BR>- Orientace v elektronických obvodech a součástkách<BR>- AJ na komunikativní úrovni, výhodou alespoň pasivní znalost FJ<BR>- Schopnost prosadit své požadavky v nadnárodní společnosti zákazníka<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- HPP v rozvíjející se zahraniční společnosti se sídlem v kladenské průmyslové zóně<BR>- Odpovídající platové ohodnocení<BR>- Pravidelné vzdělávání, zaškolení v zahraničí<BR>- Samostatná pracovní pozice v nově vzniklém týmu<BR>- Nástup možný ihned<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2423
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět