Volné pracovní místo  Projektový manažer internetové agentury

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Zodpovědnost za řízení a realizaci svěřených projektů především v oblasti návrhu a realizace firemních portálů a intranetů včetně on-line propagace realizovaných projektů.Sběr interních a externích dat z oboru klienta, analýza stávající on-line komunikace klienta, vyhodnocení dat a návrh koncepce projektu, organizace výroby projektu (spoluzodpovědnost za termíny a kvalitu), dílčí poradenství a prezentace klientům, vedení projektové dokumentace (objednávky, předávací protokoly, smlouvy a další.).

Požadujeme

On-line, internetová agentura, webdeveloperská společnost,praxe, zkušenosti, znalost oboru - znalost internetových technologií, zkušenosti s projektovým řízením, znalost obecného marketingu,PC znalosti – znalost internetových technologií, kancelářský software, jazyková výbava – ideálně EN, jestli možno i absolvent, osobnostní charakteristiky pracovníka - dochvilnost a poctivost a další požadavky).

Nabízíme

Spolupráce v týmu několika partnerských společností poskytujících služby na poli reklamy, marketingu a reklamní produkce. Práce pro významné klienty a značky. Zázemí silné společnosti zastoupené na Českém a Slovenském trhu. Vzdělávací a tréninkový program, jazykové kurzy na pracovišti . Notebook, mobilní telefon, stravenky a další firemní výhody. Silně motivační systém odměňování – příjem od 30.000 Kč výše.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Fullservisová interaktivní agentura, která poskytuje svým klientům služby v oblasti internetového a mobilního marketingu (návrh strategie – integrace do marketingového mixu - projektování a programování webových aplikací a příslušného software pro Internet, intranet, extranet atp.). Dále poskytujeme služby v oblasti: SEO, SEM, reklamní hry, multimediální CD/DVD, věrnostní programy, redakční a publikační systémy, webdesign apod.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět