Volné pracovní místo  Provozní technik

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Zajišťování subdodávek – různá řemesla dle potřeby, úkoly související s provozem společnosti, zajišťování oprav, prohlídek pro montážní vozidla, revize eletro, hasicích přístrojů a bezpečnostních postrojů, agenda, evidence, vyhotovení protokolů, nákup, objednávání materiálu, rozvoz, vedení skladového hospodářství, nákup, výdej materiálů, příprava dokumentace pro předání díla, různá vyjádření k montážním, servisním věcem apod., příprava BOZP a PO dokumentace pro objednatele, provádění výkresů v programu Autocad.

Požadujeme

SŠ vzdělání odpovídajícího zaměření, praxe 2 roky ve stavebnictví, kreslení podkladů v AUTOCADU light, řidičský průkaz skupiny B, vyžadujeme pracovitost, flexibilnost, dochvilnost, zodpovědnost.

Nabízíme

Společnost nabízí motivující finanční ohodnocení s podílem na zakázkách a možnost zaujmout vyšší pozici ve stabilní společnosti. Nabízíme i bohatý firemní program zaměstnaneckých benefitů.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je GRADUS s.r.o., společnost zabývající se subdodávkami ve stavebnictví, podlahovými krytinami a střešními světlíky.

Místo práce: Praha 9 – Horní Počernice, v případě zakázek celá ČR

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět