Volné pracovní místo  Provozní údržbář

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Drobné slaboproudé elektro opravy, drobné instalatérské práce, drobné zednické a bourací práce. Sezonně příležitostné sekání trávy. Samostatný pracovník v podřízení technickému vedoucímu. Pracoviště převážně v Praze (Praha 9 – Vysočany a Libeň). Služební cesty nepravidelně - Střední a Východní Čechy. Společný vozový park - osobní a dodávková vozidla. Jednosměnný provoz - s volnými víkendy.

Požadujeme

Osvědčení o elektrotechnické kvalifikaci – vyhláška č. 50/1978. Řidičský průkaz skupiny B. Běžná obsluha PC. Cizí jazyky nejsou potřeba. Proškolení obsluhy vysokozdvižného vozíku. Samostatnost, zručnost, zodpovědnost, aktivní přístup, slušné vystupování.

Nabízíme

Nabízíme spolehlivé, stabilní zázemí s dostatečným vybavením dílny. Poskytujeme pracovní oděv a pomůcky nad zákonem předepsaný limit, stravenky, možnost odborných školení a kurzů, odpovídající mzdové ohodnocení s perspektivou růstu - při projeveném aktivním přístupu k práci, průběžné odměny za práci vykonanou s větším pracovním nasazením, roční odměny podle ročního zhodnocení aktivity. Příspěvky na životní a penzijní pojištění. Možnost používání cvičebního parku.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je malá rodinná firma s mladým, přátelským kolektivem, která umí i finančně ocenit pracovní nasazení a loajalitu k zaměstnavateli. Společnost se zabývá pronájmem vlastních nemovitostí (převážně nebytové prostory) a šikovné ruce i hlava jsou potřeba v takovém provozu stále.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 17. 2. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět