Volné pracovní místo  QA Engineer

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 16-10-148354. Life is about people you meet and the things you create with them!<br/>Je pro tebe práce prostředkem pro seberealizaci? Můžeš o sobě říct, že myslíš "out of the box"? Baví tě vychytávat buggy, zkoušet výkon systému a automatizovat testy? Pojď s námi testovat a vymýšlet nové varianty našeho tiskového řešení, které šetří nejen firemní náklady, ale také životní prostředí. <br/>
<b>Na co se u nás můžeš těšit?</b> <br/>Budeš pracovat v týmu 5-7 pohodových a inspirativních lidí, vyvíjet manuální i automatizované testy, spolupracovat s vývojovým týmem a upozorňovat jich na odchylky v softwaru, navrhovat zlepšení systému nebo komfortu ovládání a mnoho dalšího. Možná občas za tebou přiběhne kolegův pes, máme tu mírně neformální prostředí :-)<br/>Tak co? Práce máme dost a rádi se o ni podělíme!

Požadujeme

Aby jsi u nás uspěl, musíš mít už značné zkušenosti s automatizovaným testováním, ideálně i se zátěžovými testy, virtualizací a základy scriptování. Musíš rozumět vývoji SW, znát životní cyklus vývoje a schopnost koukat na sotware očima zákazníka.<br/>Co se týče osobnosti, jsme tu jedna velká skvělá banda přátel, proto hledáme človeka, který je komunikativní a rád se podělí o nějakou tu historku ze života. U nás ti dovolíme myslet a z nemožného dělat možné. Kromě analytického myšlení, požadujeme i komunikativní angličtinu, všechny školení a dokumentace jsou v angličtině.

Nabízíme

<ul>
<li> Mzda odpovídající tvé praxi</li>
<li> 21+8 dní placeného volna</li>
<li> 3 dni sick days</li>
<li> Příspěvek na každodenní stravování i společné pátkové snídaně</li>
<li> Možnost práce z domova a flexibilní pracovní doba</li>
<li> Firemní akce, hory, grilovačka, kola nebo oslava narozenin</li>
<li> Bohaté odborné vzdělávání, jak technické tak jazykové</li>
<li> Firemní dětská školka</li>
<li> Výborné technické zázemí, top technologie</li>
<li> Nerutinní, tvůrčí práce a prostředí</li>
<li> Skvělý tým profesionálů</li>
</ul>
 Zpět