Volné pracovní místo  ŘEDITEL REALITNÍ KANCELÁŘE, PRAHA 9

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- plnění všech úkolů v souladu s principy, koncepcí a strategií společnosti<BR>- vedení realitní kanceláře (franšízingový systém)<BR>- personalistika – nábor realitních poradců a asistentek, budování a vedení týmu, motivace zaměstnanců, individuální koučink, zajištění vzdělávání<BR>- provoz realitní kanceláře – plánování výkonů, sestavení obch. a marketingového plánu, komunikace s dodavateli zboží a služeb, vyhledávání developerských příležitostí, lokální PR, stanovení cílů<BR>- zadávání inzerce <BR>- reporting<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- VŠ/SŠ (SŠ + 5 let pracovní zkušenosti)<BR>- Praxe v realitách – podmínkou minimálně 2 roky <BR>- Zkušenost s manažerskou pozicí – min. 1 rok <BR>- Flexibilita, odolnost vůči stresu <BR>- Výborné komunikativní a prezentační dovednosti <BR>- Velmi dobré organizační schopnosti <BR>- Důslednost, samostatnost, odpovědnost, spolehlivost, flexibilita, dynamičnost, iniciativní a aktivní přístup<BR>- Ochota se dále vzdělávat <BR>- Nezaměstnanecký přístup – schopnost zastupovat zájmy majitele <BR>- Prokazatelné výsledky v manažerské pozici – doložené referencemi<BR>- MS Office, internet <BR>- Živnostenský list <BR>- Řidičský průkaz sk.B<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- Zázemí mladé, dynamické a expandující společnosti<BR>- Forma spolupráce – mandátní smlouva na dobu neurčitou (ŽL)<BR>- Motivující finanční ohodnocení (fixní odměna + provizní složka)<BR>- Možnost profesního růstu<BR>- Vysoká míra možnosti seberealizace<BR>- Příjemné a přátelské pracovní prostředí<BR>- Mobil, notebook, kancelář, zázemí společnosti<BR>- Místo výkonu práce – Praha 9<BR>- Nástup listopad nebo dle dohody<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2731
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět