Volné pracovní místo  Referent prodeje

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Tvorba odbytových plánů ve spolupráci s account managery z mateřské společnosti a zákazníky, zpracování objednávek (odvolávek) zákazníků v programu SAP/R3, flexibilní plánování v SAP/R3 (denní, měsíční), kontakt se zákazníky (předání požadavků zákazníka dalším článkům plánovacího řetězce prostřednictvím plánování v SAP/R3, informovat zákazníka o zařazení jeho požadavků do výroby, informování příslušných oddělení společnosti o cenových změnách, odesílání zásilek, evidence dokladů, evidence faktur, péče o zákazníka, hodnocení spokojenosti zákazníka, pravidelné návštěvy zákazníků.

Požadujeme

SŠ ekonomického nebo technického směru, minimálně 2 roky praxe v oblasti prodeje/nákupu, znalost práce na PC – dobrá znalost MS Excel (znalost SAP výhodou), NJ – výborná znalost, AJ – minimálně pasivní znalost, samostatnost, komunikační a prezentační dovednosti, odpovědnost, aktivní přístup.

Nabízíme

Zázemí stabilní strojírenské společnosti, výhody z Kolektivní smlouvy, nástupní mzda ve zkušební době: 21 – 23 tisíc Kč, po zkušební době cílové prémie.

Místo práce: Ústí n. L. - Trmice

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je KS Kolbenschmidt Czech Republic, a. s. - mezinárodní společnost vyrábějící písty pro spalovací motory a kompresory, dlouholetá tradice (výroby pístů od r. 1933), vlastník: KS Kolbenschmidt GmbH, SRN (2. největší výrobce pístů na světě), celkový počet zam.: 720.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět