Volné pracovní místo  Referent rezervačního oddělení

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Osobní, telefonická, e-mailová komunikace v ČJ, RJ, NJ, AJ ohledně rezervací a dotazů. Administrativní činnosti, práce s internetovými portály, s hotelovým softwarem. Projednávání stížností, interní komunikace s recepcí, F&B a časováním procedur.

Požadujeme

Min. středoškolské vzdělání, znalost ČJ, NJ, AJ, RJ slovem i písmem, znalost používání PC včetně MS office, pečlivost, přesnost, ochotu učit se, schopnost korektního jednání a vstřícného vystupování, vytrvalost.

Nabízíme

Zaměstnání na poloviční úvazek s možností dalšího zvýšení úvazku, kvalitní zaškolení, práci v mladém funkčním kolektivu, možnost karierního růstu. Vhodné pro ženy - matky malých dětí. Nabízíme hlavní pracovní poměr, poloviční úvazek.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost Richmond a.s. Parkhotel Richmond je léčebný hotel s dlouholetou tradicí kvality všech poskytovaných služeb. Ekonomická stabilita podniku umožňuje dlouhodobé zaměstnání stejně jako osobní i karierní růst v rámci organizace.

Místo práce: Karlovy Vary

Termín nástupu: 1. 4. 2016

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 14.4.2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět