Volné pracovní místo  Regionální inspektor

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Práce regionálního inspektora spočívá především v osobním kontaktu s dlužníky, jehož cílem je inkaso pohledávky, správa pohledávek svěřeného portfolia, zajištění (zejména) osobního kontaktu s dlužníky za účelem inkasa, dojednávání splátkových dohod na úhradu pohledávek, obstarání a ověření kontaktních informací a údajů o dlužníkovi, zajištění převozu hotovostní platby od dlužníka, reporting činnosti.

Požadujeme

Min. středoškolské vzdělání ukončené maturitou, velmi dobré komunikační a vyjednávací schopnosti; asertivní jednání, alespoň 2 roky zkušeností v oblasti regionálního vymáhání pohledávek, vynikající znalost regionu schopnost učit se a přijímat nové informace, spolehlivost, samostatnost, časovou flexibilitu,právní povědomí, praxe u PČR či příbuzných složek výhodou, dobrá znalost práce na PC (MS Office, internet), ŘP sk. B + vlastní vůz, trestní bezúhonnost, pro-aktivní a týmový přístup.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti,motivační provizní systém + nadstandardní bonusy, administrativní a manažerskou podporu, kompletní počáteční zaškolení, možnost seberealizace. Práce na ŽL. Poptáváme tyto regiony: Ústecký/Liberecký kraj, Plzeňský/Karlovarský kraj, Středočeský kraj, Jihočeský/Vysočina, Jihomoravský/Vysočina, Zlínský/Olomoucký kraj.

Místo práce: kraje Ústecký, Liberecký, Plzeňský, Karlovarský, Středočeský, Jihočeský, Vysočina, Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský

Termín nástupu: Červen 2012

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Skupina Český inkasní servis, spol. s r.o. a Český inkasní kapitál, a.s. patří mezi přední inkasní společnosti působící v ČR a spravuje významné portfolio retailových pohledávek svých klientů.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět