Volné pracovní místo  Regionální obchodní manažer na ŽL

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Vyhledávání nových dodavatelů každodenních akcí pro server hromadného nakupování. Oslovování majitelů a zástupců lukrativních podniků, služeb, událostí ve vašem městě a okolí – oblast gastro, wellness, zdraví, kultura, zážitky, cestování, aj. Sledování konkurence.

Požadujeme

Minimálně SŠ vzdělání s maturitou, praxe v obchodní činnosti výhodou, ne však podmínkou. Samostatnou, komunikativní a aktivní osobnost s výbornými vyjednávacími, obchodními schopnostmi a základní znalostí lokálního podnikatelského prostředí (především služeb), ochotu cestovat ve zvoleném regionu, příjemné vystupování, orientaci na výsledek. Uvádějte, o který region se ucházíte!

Nabízíme

Motivující platové ohodnocení založené na výkonu, odměňování formou provizí z realizovaných obchodů, výše odměny bez omezení, vlastní rozvržení pracovního času, možnost práce v místě bydliště, práce na ŽL - vhodné na hlavní nebo vedlejší činnost.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je produkční, reklamní a PR agentura. Rychle rozvíjející se společnost hledá vhodného kandidáta pro nový server hromadného nakupování na pozici Obchodní manažer s regionální působností.

Místo práce: zvolený region

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět