Volné pracovní místo  Regionální obchodní zástupce pro region Jižní Morava – na ŽL

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Prezentace, distribuce a komunikace značky a jednotlivých produktových řad v daném regionu. Realizace objednávek u zákazníka prostřednictvím převodních objednávek. Akvizice nových zákazníků v regionu. Odpovědnost za distribuci, komunikaci, prezentaci značky a merchandising. Odpovědnost za naplňování dlouhodobých cílů , firemní strategie a marketingových aktivit firmy. Daný uchazeč se stane členem týmu obchodních zástupců s přímou podřízeností Vedoucímu prodeje pro ČR a SR.

Požadujeme

Požadujeme zkušenost s prací obchodního zástupce min. 3 roky. Komunikativnost, flexibilitu, ochotu učit se, cílevědomost. Praxe v oboru není podmínkou. ŘP skup. B s aktivním přístupem k řízení. Motorového vozidla. ŽL podmínkou. Uživatelská znalost Excel, Word podmínkou. Práci na plný úvazek cca 40 hod./ týden. Ochotu cestovat v rámci daného regionu.

Nabízíme

Zázemí stabilní a silné firmy. Práci na ŽL. Produktové školení. Potenciál růstu v rámci firmy. Po zapracování plat cca 35. 000,- Kč formou provize. Úhradu nákladů spojených s činností OZ (úhrada PHM, příspěvek na PC a mobilní telefon). Obratový bonus za překročení plánovaného obratu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost je úspěšným českým výrobcem kvalitního dámského spodního prádla. V povědomí veřejnosti se profiluje již mnoho desítek let, zejména svými kolekcemi prádla , které jsou oblíbené a známe u všech generací žen. Společnost je dynamicky se rozvíjející podnik s téměř 140 zaměstnanci. Zaměřuje se na produkci značkového spodního prádla a plavek. Firma dodává své zboží především do maloobchodní sítě v Čechách a na Slovensku, nemalá část produkce však také míří do zahraničí. V současné době firma plně využívá svých výhod a předpokladů a stává se jedním z dominantních hráčů na domácím trhu s dámským prádlem.

Místo práce: Region Jižní Morava

Termín nástupu: Ihned
V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět