Volné pracovní místo  Regionální obchodní zástupce pro region západní Čechy

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Prezentace, distribuce a komunikace značky a jednotlivých produktových řad v daném regionu, realizace objednávek u zákazníka prostřednictvím převodních objednávek v okresech Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov, Domažlice, Rokycany, Plzeň. Akvizice nových zákazníků v regionu, odpovědnost za distribuci, komunikaci, prezentaci značky a merchandising, odpovědnost za naplňování dlouhodobých cílů , firemní strategie a marketingových aktivit firmy, daný uchazeč se stane členem týmu obchodních zástupců s přímou podřízeností vedoucímu prodeje pro ČR a SR..

Požadujeme

Požadujeme zkušenost s prací obchodního zástupce min. 3 roky, komunikativnost, flexibilitu, ochotu učit se, cílevědomost, praxe v oboru není podmínkou, ŘP skup. B s aktivním přístupem k řízení motorového vozidla, vlastní vozidlo, ŽL podmínkou, uživatelská znalost Exel, Word podmínkou, práci na plný úvazek cca 40 hod./ týden, ochotu cestovat v rámci daného regionu.

Nabízíme

Zázemí stabilní a silné firmy, práci na ŽL, produktové školení, potenciál růstu v rámci firmy, po zapracování plat cca 25. 000,- Kč formou provize, úhradu nákladů spojených s činností OZ (úhrada PHM, příspěvek na PC a mobilní telefon), obratový bonus za překročení plánovaného obratu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost je úspěšným českým výrobcem kvalitního dámského spodního prádla. V povědomí veřejnosti se profiluje již mnoho desítek let, zejména svými kolekcemi prádla , které jsou oblíbené a známe u všech generací žen.
Společnost je dynamicky se rozvíjející podnik s více jak 100 zaměstnanci. Zaměřuje se na produkci značkového spodního prádla a plavek. Firma dodává své zboží především do maloobchodní sítě v Čechách a na Slovensku, nemalá část produkce však také míří do zahraničí.
V současné době firma plně využívá svých výhod a předpokladů a stává se jedním z dominantních hráčů na domácím trhu s dámským prádlem.

Místo práce: Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov, Domažlice, Rokycany, Plzeň

Termín nástupu: 05-06/2012

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět