Volné pracovní místo  Sales engineer Milking & Dairy Farming

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 10-13-219771. Hledáme obchodníka, který má selský rozum, netrvá na tom, že musí chodit celý den v obleku, ale zároveň ví, že někdy to bez kravaty opravdu nejde.<br/>Prodejce bude odpovědný za produktové portfolio v oblasti techniky určené k dojení. Našim cílem je najít obchodníka, který převezme stávající klienty na B2B a B2C trhu. Nehledáme člověka, který se bude „honit“ za novými zákazníky, ale zároveň se novým příležitostem nebude zcela vyhýbat. <br/>Mimo samotného prodeje se budete zabývat poskytováním after sales služeb a poradenství, přípravou cenových nabídek, analýz trhu, zastupováním společnosti na veletrzích a výstavách apod. Rovněž budete společně s dealery připravovat prodejní strategie, které pomohou k rozvoji obchodu a propagaci Vašeho produktového portfolia.<br/>V rámci své práce se budete setkávat zejména s dealery, kteří zajišťují převážnou část prodejů na českém trhu. Návštěvy farem však k této pozici neodmyslitelně patří, takže zkušenosti s jednáním s koncovým zákazníkem na „farm“ trhu jsou velmi vítány.

Požadujeme

Požadujeme SŠ nebo VŠ vzdělání (technické zaměření výhodou) a také pokročilou znalost anglického jazyka. Angličtina je jednak firemním jazykem, ale také jsou v rámci práce příležitostně cesty po Evropě za zákazníky či do mateřské společnosti v Německu. <br/>Vzhledem k tomu, že produkt, který budete prodávat - technologie pro dojení, a také samotní zákazníci jsou specifičtí, tak požadujeme rovněž praxi v prodeji na tomto trhu. <br/>Aby jste si užili komfort firemního automobilu, je zapotřebí i řidičský průkaz sk. B. <br/>Obchodní duch, samostatnost a svědomitost je vyžadována na 100% úrovni.

Nabízíme

<ul>
<li> 5 týdnů dovolené</li>
<li> roční cílový bonus až d výše dvou platů</li>
<li> částečný home office</li>
<li> služební automobil i pro soukromé účely</li>
<li> mobil, notebook</li>
<li> stravenky</li>
<li> jazykové vzdělávání</li>
</ul>
 Zpět