Volné pracovní místo  Samostatná účetní – Pardubice

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Kompletní zpracování účetní agendy více subjektů vč. zpracování související agendy DPH a přípravy podkladů pro uzavření účetního období v oblasti podvojného účetnictví i daňové evidence.

Požadujeme

Minimálně SŠ vzdělání, nutná zkušenost a praxe přímo s účtováním, znalost zpracování mezd a ŘP skup. B výhodou. Nezbytná je znalost účetních předpisů a orientace v oblasti daní. Očekáváme zejména pečlivý a zodpovědný přístup k práci, samostatné uvažování, časovou flexibilitu, schopnost a chuť se učit novým věcem v neustále se vyvíjející oblasti daní a účetnictví. Klademe důraz na loajalitu a předpokládáme příjemné vystupování.

Nabízíme

Zajímavou práci s širokým okruhem záběru v ekonomické oblasti, možnost odborného růstu v rámci aktivit zaměstnavatele, dobrý, spolupracující kolektiv a příjemné pracovní prostředí s kvalitním technickým i programovým vybavením. Mzda: 20 – 35 tis. Kč, blíže při osobním pohovoru.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Hledáme zaměstnance na pozici samostatné účetní pro klienta poskytujícího účetní - ekonomické služby třetím subjektům, zejména v podnikatelské sféře.

Místo práce: Pardubice

Termín nástupu: II Q 2015

V případě zájmu použijte volbu "odovědět".

Platnost inzerátu končí 30. 5. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět