Volné pracovní místo  Servisní technik knižních skenerů

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Výkon servisního technika pro 1-2 druhy knižních skenerů zahrnující instalace, záruční a pozáruční servis, objednávání náhradních dílů, uživatelské školení zákazníků, účast na realizaci obchodní politiky společnosti. Výkon práce v sídle společnosti, u zákazníka formou služební cesty.

Požadujeme

SŠ nebo VŠ technického směru (IT, elektro nebo strojní), předpoklady pro práce spojeny s elektronikou, mechanikou a optikou, angličtina pokročilý, PC znalosti, IT znalosti, řidičský průkaz B, spolehlivost, obchodní vystupování, samostatnost, zodpovědnost, dodržování firemní kultury.

Nabízíme

Servisní práce na špičkové skenovací technologii, práce na pozici autorizovaného servisního místa pro ČR, technické a konzultační zázemí výrobce, možnost zvyšování praxe na demoskeneru, školení u výrobce, firemní angličtina, programy dalšího vzdělávání, týden dovolené navíc, mobil, notebook, vyzrálá firemní kultura společnosti, nekuřácké prostředí. Mzdové podmínky dle formy a rozsahu úvazku s možností postupné akcelerace. Možnost práce na HPP i ŽL.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost je na trhu již 20 let, z toho 17 let má ve svém portfoliu distribuci a servis skenovacích technologií s oprávněním pro ČR. Portfolio nabízených skenerů se neustále rozšiřuje a s tím je nutné expandovat i odborné prodejní a servisní zázemí. Dalším významným předmětem činnosti jsou Geografické informační systémy.

Místo práce: Moravskoslezský kraj/Ostrava

Termín nástupu: 1.9.2011

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět