Volné pracovní místo  Sous Chef Wagamama

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Jsme personální agentura s 60 letou tradicí. Pomáháme lidem najít tu správnou práci a firmám ty správné zaměstnance. Každý den pracujeme na tom, abychom lidem našli tu nejlepší práci, ve které se mohou realizovat a firmám ty nejlepší zaměstnance, kteří jim pomohou v úspěšném rozvoji. To je to, co děláme a kým jsme.

Popis pracovní nabídky

Vaším úkolem jako Sous Chef bude plnění všech pracovních úkolů z náplně práce v oblastech Personál / Prostředí / Produkt / Profit.

Odpovědnosti / Personál:
  • Dodržování standardů společnosti
  • Práce na všech pracovištích v kuchyni a schopnost zastoupení pracovníka na kterémkoli stanovišti
  • Kontrola a zefektivňování práce kuchařů v kuchyni
  • Dodržování správných technologických postupů výroby a manipulace s potravinami a zároveň dohlížení nad dodržováním vizualizace jídel při podávání
  • Zaškolení nového zaměstnance podle standardů z provozního manuálu a instrukcí šéfkuchaře
  • Vytváření, evidence tréninkových podkladů pro kuchaře a pomocné síly - testy, školicí materiály ...
  • Dodržování stanoveného dress code pro kuchaře, kontrola vzhledu, hygienických návyků u kuchařů a pomocných sil
  • Pomoc při vedení personální agendy se šéfkuchařem
  • Dodržování provozního řádu, bezpečnostních a hygienických standardů HACCP
  • Schopnost konstruktivně řešit vzniklé konflikty, stížnosti (v nepřítomnosti šéfkuchaře).
  • Účast na mítincích, trénincích a školeních Medusa Academy

Odpovědnost / Prostředí:
  • Kontrola plánu čištění kuchyně a odpovědnost za jeho dodržování
  • Kontrola správného zacházení s technologií a majetkem společnosti (konvektomaty, kuchyňské roboty, pizza pece, chladničky, mrazáky ...)
  • Hlášení technických nedostatků šéfkuchaři
  • Kontrola, řízení zavíracích prací v kuchyni a správné uložení potravin
  • V případě nepřítomnosti šéfkuchaře na provozu odpovědnost a prostor kuchyně opouští jako poslední

Odpovědnost / Produkt:
  • Případě nepřítomnosti šéfkuchaře na provozu přebírá odpovědnost za bezpečnost, kvalitu, vzhled, množství, teplotu podávaných produktů

Odpovědnost / Profit:
  • Kontrola a ovlivňování spotřeby čisticích prostředků při mytí nádobí, otevíracích a zavíracích pracích v kuchyni
  • Dodržování všech postupů při manipulaci se surovinami a eliminace všech ztrát spojených s nehospodárným zacházením, nesprávným objednáváním a špatným skladovým hospodářstvím (FIFO) v kuchyni
  • Pomoc při sepisování inventárních listů a podílení se na inventarizaci surovin, majetku a inventáře.

Požadujeme

Naše požadavky:
  • Minimálně 3 roky zkušeností na podobné pozici jsou podmínkou
  • Pozornost k detailům a kvalitě
  • Schopnost motivovat a řídit tým ve stylu, který si tento asijský koncept vyžaduje
  • Schopnost zajistit, aby tým pracoval na stanovené a požadované rychlosti
  • Aktivita a schopnost posouzení, pokud potraviny nejsou v souladu s požadovanou kvalitou a chutí
  • Schopnost trénovat členy týmu a zajistit, aby všichni členové týmu znali detailně koncept
  • Znalost receptů
  • Vynikající organizační schopnosti, vysoké pracovní nasazení a dobré mezilidské komunikační schopnosti
  • Spolehlivost a aktivní přístup k práci
  • Zvládání konfliktních situaci
  • Komunikativní a příjemné vystupování
  • Schopnost zvládání stresových situací
  • flexibilita
  • Zkušenost ze zahraničí je velkou výhodou.

Nabízíme

  • angličtina na komunikativní úrovni
  • chuť růst společně s firmou a neustále se zlepšovat
  • Zázemí v největší gastronomické společnosti a jednotce na slovenském trhu.
  • Školení a profesní rozvoj v rámci unikátního projektu vzdělávání MEDUSA ACADEMY, - - Různé zaměstnanecké benefity a profesionální výhody.
  • Možnost práce v atraktivní provozu v příjemném prostředí.
  • Perspektiva uplatnění se v kterékoli provozovně tohoto konceptu v zahraničí.
  • Příležitost osobního růstu, rozvoje a obohacení zkušeností.
 Zpět