O firmě
Jsme personální agentura s 60 letou tradicí. Pomáháme lidem najít tu správnou práci a firmám ty správné zaměstnance. Každý den pracujeme na tom, abychom lidem našli tu nejlepší práci, ve které se mohou realizovat a firmám ty nejlepší zaměstnance, kteří jim pomohou v úspěšném rozvoji. To je to, co děláme a kým jsme.Popis pracovní nabídky
Vaším úkolem jako Sous Chef bude plnění všech pracovních úkolů z náplně práce v oblastech Personál / Prostředí / Produkt / Profit.Odpovědnosti / Personál:
- Dodržování standardů společnosti
- Práce na všech pracovištích v kuchyni a schopnost zastoupení pracovníka na kterémkoli stanovišti
- Kontrola a zefektivňování práce kuchařů v kuchyni
- Dodržování správných technologických postupů výroby a manipulace s potravinami a zároveň dohlížení nad dodržováním vizualizace jídel při podávání
- Zaškolení nového zaměstnance podle standardů z provozního manuálu a instrukcí šéfkuchaře
- Vytváření, evidence tréninkových podkladů pro kuchaře a pomocné síly - testy, školicí materiály ...
- Dodržování stanoveného dress code pro kuchaře, kontrola vzhledu, hygienických návyků u kuchařů a pomocných sil
- Pomoc při vedení personální agendy se šéfkuchařem
- Dodržování provozního řádu, bezpečnostních a hygienických standardů HACCP
- Schopnost konstruktivně řešit vzniklé konflikty, stížnosti (v nepřítomnosti šéfkuchaře).
- Účast na mítincích, trénincích a školeních Medusa Academy
Odpovědnost / Prostředí:
- Kontrola plánu čištění kuchyně a odpovědnost za jeho dodržování
- Kontrola správného zacházení s technologií a majetkem společnosti (konvektomaty, kuchyňské roboty, pizza pece, chladničky, mrazáky ...)
- Hlášení technických nedostatků šéfkuchaři
- Kontrola, řízení zavíracích prací v kuchyni a správné uložení potravin
- V případě nepřítomnosti šéfkuchaře na provozu odpovědnost a prostor kuchyně opouští jako poslední
Odpovědnost / Produkt:
- Případě nepřítomnosti šéfkuchaře na provozu přebírá odpovědnost za bezpečnost, kvalitu, vzhled, množství, teplotu podávaných produktů
Odpovědnost / Profit:
- Kontrola a ovlivňování spotřeby čisticích prostředků při mytí nádobí, otevíracích a zavíracích pracích v kuchyni
- Dodržování všech postupů při manipulaci se surovinami a eliminace všech ztrát spojených s nehospodárným zacházením, nesprávným objednáváním a špatným skladovým hospodářstvím (FIFO) v kuchyni
- Pomoc při sepisování inventárních listů a podílení se na inventarizaci surovin, majetku a inventáře.
Požadujeme
Naše požadavky:- Minimálně 3 roky zkušeností na podobné pozici jsou podmínkou
- Pozornost k detailům a kvalitě
- Schopnost motivovat a řídit tým ve stylu, který si tento asijský koncept vyžaduje
- Schopnost zajistit, aby tým pracoval na stanovené a požadované rychlosti
- Aktivita a schopnost posouzení, pokud potraviny nejsou v souladu s požadovanou kvalitou a chutí
- Schopnost trénovat členy týmu a zajistit, aby všichni členové týmu znali detailně koncept
- Znalost receptů
- Vynikající organizační schopnosti, vysoké pracovní nasazení a dobré mezilidské komunikační schopnosti
- Spolehlivost a aktivní přístup k práci
- Zvládání konfliktních situaci
- Komunikativní a příjemné vystupování
- Schopnost zvládání stresových situací
- flexibilita
- Zkušenost ze zahraničí je velkou výhodou.
Nabízíme
- angličtina na komunikativní úrovni
- chuť růst společně s firmou a neustále se zlepšovat
- Zázemí v největší gastronomické společnosti a jednotce na slovenském trhu.
- Školení a profesní rozvoj v rámci unikátního projektu vzdělávání MEDUSA ACADEMY, - - Různé zaměstnanecké benefity a profesionální výhody.
- Možnost práce v atraktivní provozu v příjemném prostředí.
- Perspektiva uplatnění se v kterékoli provozovně tohoto konceptu v zahraničí.
- Příležitost osobního růstu, rozvoje a obohacení zkušeností.