Volné pracovní místo  Stavbyvedoucí

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Je přímo podřízený řediteli závodu, řídí práci vedoucích pracovních čet i pracovníků, zodpovídá za vedení stavebního deníku a dokumentace stavby, spolupracuje na výběru subdodavatelů, zodpovídá za plnění technologických postupů a technických kvalitativních podmínek, řídí se plány jakosti. Zodpovídá za dodržování nákladů stavby a dodržování smluvních termínů, provádí a zodpovídá za soupis provedených prací na stavbě, zpracovává podklady pro mzdy pracovníků, zodpovídá za dodržování zásad BOZP a PO na svém úseku a dodržování firemní kultury.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání v oboru stavebnictví, praxi v oblasti řízení staveb min. 3 roky, znalost práce na PC ( MS office, Word, Excel, IPOS výhodou), flexibilitu, loajalitu, ochotu učit se novým věcem.

Nabízíme

Zajímavou práci v rozvíjející se společnosti, velmi dobré pracovní i platové podmínky, týmovou spolupráci, možnost odborného i kariérového růstu, nástupní mzda – dle splnění požadavků a kvalifikačních předpokladů (min. však 30 tis. Kč), mzda po zapracování: 35 – 45 tis. Kč, odměny ze staveb (za dodržování nákladů), penzijní připojištění (po odpracovaném roce), služební automobil, mobilní telefon, notebook + další benefity nefinančního charakteru.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
EKOSTAVBY Louny s.r.o. je společnost s více než 20-ti letou historií. Jedná se o stavební společnost, která se zaměřuje především na dopravní a vodohospodářské stavby. Svojí velikostí patří mezi středně velké podniky. Ve svém regionu je jedním z nejvýznamnějších dodavatelů v této oblasti podnikání.

Místo práce: Louny

Termín nástupu: září 2012


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět